جمعه, ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۰۷:۱۹ ب.ظ
بشقاب سوخاری همراه با سس سیر
طرز تهیه بشقاب سوخاری همراه با سس سیر
(شامل میگو سوخاری+ مرغ سوخاری+ سس سیر+ سیب زمینی سرخ کرده)
سوخاری ها همیشه یکی از محبوب ترین غذاهای من و هم سن و سال های من به شمار می رود. البته در قسمت سرخ کردنش بهتره از بزرگترها کمک بگیرید. البته ظرف کوچک برای سرخ کردن بهتر قابل کنترله.😀
مواد اولیه:
ساق و فیله مرغ (ساق را 20 دقیقه با آب و چوب دارچین بپزید)
میگو (میگو در آب جوش و نمک کمی پخنه شود)
آرد
تخم مرغ
آرد سوخاری پانکو
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر
ساق و فیله مرغ و میگو را در تخم مرغ هم زده می اندازیم بعد در آردسفید (ادویه ها رادر آرد هم می زنیم) می ریزیم دوباره درتخم مرغ بعد در آرد سوخاری می اندازیم و آن هاراسرخ می کنیم.
برای سس سیر هم سس مایونز را با پودر سیر مخلوط می کنیم.